Bullfight Tempranillo 2018

På lager
Varenummer
9346543000468
Gratis fragt ved køb over 700,- Beregn fragt
Beskrivelse

Det er ikke hver dag man møder en Tempranillo fra Barossa Valley i Australien. Og da slet ikke en, der er så fantastisk og vellavet som Bull Fight fra Lindsay Wine Estate.

Farven er dyb og mørk Bordeauxrød.

Den fløjlsbløde duft er proppet med sorte kirsebær, fine strejf af lavendel, sort peber og mørk chokolade. Et fyldigt og velproportioneret bekendtskab, som afsluttes med en typisk let vanille fra fadlagringen.

Det er, efter vores mening, helt klart en meditationsvin med den typiske duft af fadlagret Tempranillo, som vi kender den så godt fra bl.a. Ribera del Duero i Spanien.

Smagen fortsætter i samme stil. En krydret, fløjlsblød og delikat oplevelse, med fyldige boysenbær og sorte kirsebær, perfekt integreret med blød tannin og en lang, vedholdende finish.

Nyd den som den er, eller servér den til langtidsstegt lam med rosmarin, hvidløg og en mild, rød pebersauce, eller en af efterårets simreretter.

199,00 DKK

Kreditkort

Specifikationer
NavnBullfight Tempranillo 2018
Årgang2018
ProducentLindsay Wine Estate
OprindelseslandAustralien
RegionBarossa Valley
VintypeRødvin
Druesort100% Tempranillo
Lagringspotentiale2025
Alkohol14,0% vol
ProptypeSkruelåg
Flaske str.750ml

Lindsay Wine Estate 1

Lindsey Wine Estate er et utroligt vellykket samarbejde mellem de to vinentusiaster Will Bolton og Matt Dunning.

De har på få år etableret et velfungerende samarbejde med vingårde i det sydlige Australien, bl.a. Barossa Valley, Riverland, Clare Valley, Adelaide Hills og McLaren Vale. Her er de med i hele processen omkring fremstilling af vinene, hvor druer og vinstil er nøje udvalgt af Will og Matt.

Disse vine findes under deres egen label "The Lindsay Collection", hvor motiverne er udvalgte malerier fra Will's bedstefar's galleri.

Herudover har de siden 2014 produceret den mere eksklusive serie LWE på deres egen vingård i Barossa Valley.

Det er ingen hemmelighed, at vi er ret vilde med Lindsey Wine Estate, da deres Lindsay Collection består af mange forskellige vine, lavet i forskellig stil, klima og prisklasse. Vi har udvalgt de vine, vi synes allerbedst om, selvfølgelig krydret med vine fra LWE serien.

 

Gå direkte til Lindsay Wine Estate's officielle hjemmeside her

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!