Silentium Crianza 2017

På lager
Varenummer
84370037211062017
Gratis fragt ved køb over 700,- Beregn fragt
Beskrivelse

Farven er flot, mørk rubinrød.
Den lækre, kraftfulde duft domineres af modne solbær med et behageligt strejf af vanille fra fadlagringen. En rigtig "sniffe-vin".
Smagen er blød og fyldig med en vis ungdommelighed, de modne bær er igen de dominerende, i et behageligt samspil med toner fra fadlagringen i afslutningen, som viser vinens lagringspotentiale med et behageligt "bid".
Silentium Crianza bør ledsages af retter fra det smagfulde spanske køkken, f.eks. traditionel tapas. Eller prøv den sammen med en mildt krydret lammekølle eller krondyrmedaljoner med årstidens svampe.

149,00 DKK

Kreditkort

Specifikationer
NavnSilentium Crianza 2017
Årgang2017
ProducentBodegas Castillejo de Robledo
OprindelseslandSpanien
RegionRibera del Duero
KlassifikationD.O.
VintypeRødvin
Druesort100% Tempranillo
Fadlagring12 mdr. på brugte franske (60%) og amerikanske (40%) barriques
Lagringspotentiale2027
Alkohol14,0% vol
Proptype49mm naturkork i god kvalitet
Flaske str.750ml

Silentium 1Silentium 2

Bodegas Castillejo de Robledo er et lille cooperativ med 17 lokale aktionærer, hvis mål og drømme er at skabe vine af høj kvalitet.

Vingården blev etableret i 1987 i eksisterende bygninger, omgivet af eksisterende vinmarker. De efterfølgende år blev brugt til at omstrukturere vinmarkerne og modernisere vingården, så den blev klar til moderne vinproduktion.

Vingården er beliggende på et bjerg i 980m højde, med nogle af bygningerne hugget ind i klippen.

Silentium er navnet på deres vine, hvilket efter sigende afspejler den ro og stilhed (silencio), der omgiver vinmarkerne og gården.

Første kommercielle produktion var i 1999 med deres Silentium Crianza, som vi faldt pladask for, da vi startede Vinkrogen op nogle år senere. Senere er flere typer kommet til, bl.a. den fantastiske Silentium Rosado.

Bodegas Castillejo de Robledo's produktion er begrænset, men af høj kvalitet.

 

Gå direkte til Bodegas Castillejo de Robledo's officielle hjemmeside her