Vinsmagninger

Underholdning i verdensklasse

 

Hos Vinkrogen tilbyder vi vinsmagninger til alle typer af arrangementer. Vi har stor erfaring med at sammensætte en grundlæggende vinsmagning, hvor der er fokus på selve oplevelsen for dig og dine gæster. Vi går ind i vinens verden og tager jer igennem alt fra, hvordan man bedømmer og smager, til historier og anekdoter om vingårdene og vinene. Vi afholder vinsmagninger i hele Jylland - uanset om det skal være en vinsmagning i Silkeborg, hvor vi holder til, Nordjylland, Midtjylland eller Sønderjylland.

 

Vinsmagninger efter dine egne ønsker

Vi tilbyder smagninger inden for mange vine, herunder rødvin, hvidvin, rosévin, dessertvin eller mousserende vin. Smagningen tager udgangspunkt i dine egne ønsker og krav, men vi vil altid være behjælpelige, så vi kan sikre den perfekte oplevelse.

Derudover sætter vi fokus på, hvordan man skaber den perfekte ramme for den rigtige vin og maden dertil. Vi har et stort sortiment af udvalgte vine, der passer til alt slags mad, og vi har altid nye vine, der passer til alle de fire årstider.

Vinsmagning for private

Vi tilbyder vinsmagninger til alle typer af private arrangementer. Skal det være den lille, hyggelige vinsmagning hos dig selv? Eller vinsmagningen med fokus på sammensætningen af vin og mad og alle de forskellige smage, f.els. i selskab med gode venner? Det kan også være en vinbar krydret med fortællinger om vingårdene og deres vine. Dette er oplagt til arrangementer med tag selv bord, f.eks. jagtselskaber mm. Du bestemmer helt selv, så vi kan sammensætte lige netop dét arrangement, du ønsker.

Vinsmagning for erhverv

Vi tilbyder vinsmagning for alle firmaer, foreninger eller personaleforeninger sammensat efter dine egne ønsker. Skal vinsmagningen hjælpe til arrangementer med tag selv bord? Eller skal det være en vinsmagning til hyggelige personalearrangementer eller noget tredje? Tøv ikke med at kontakte os.

 

De små detaljer gør forskellen

Hos Vinkrogen tror vi på, at det er de små detaljer, der gør forskellen. Vi går ekstremt meget op i, at vinsmagningen skal være professionel, hyggelig og underholdende. Vi sætter stemningen med fortællinger om vinens historie, glassets mange forskellige former og betydningen heraf for smagen af vinen, hvis dette ønskes.

 

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en vinsmagning, der skal afholdes. Hvis du eller din virksomhed ikke selv har specielle ønsker til vinsmagningen, så har vi stor erfaring i at sammensætte en grundlæggende vinsmagning, hvor vi kommer rundt om alle detaljerne. Vi kan kontaktes på tlf.: 31 23 10 84 eller på E-mail: mail@vinkrogen.dk.

Det eneste krav vi har til dig eller din virksomhed er bare, at I er mellem 10 og 500 personer til arrangementet.

Se vores referenceliste her